2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERKEN KAYIT DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR.

2019 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine Denizli’de başlayan İSTEK Denizli Okulları Türk Milli Eğitim Sisteminde 35 yıllık tecrübesi ile her zaman olduğu gibi 2020 Mart ayından bu yana dünyanın da içinde bulunduğu zorlu süreçte de tüm imkânlarını kullanarak eğitim öğretim faaliyetlerini en etkili yollarla öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Bugünün dünyasında küreselleşme, teknoloji ve artan rekabet ortamı çocuklarımızı bekleyen belli başlı kavramların başında gelmektedir. Beklenmeyen şey ise çocuklarımızın okul ortamından uzakta, farklı öğrenme ortamlarının da hayatlarına dâhil olabileceğini deneyimlemiş olmalarıydı. Bu anlamda çocuklarımızı geleceğe hazırlamanın en iyi yolu onların alacağı eğitimin kalitesini artırmaktır. Bizler de bu nedenle uzaktan eğitim sürecinde şartlar ne olursa olsun öğrenmeyi sevmelerini sürdürülebilir kılmayı hedefledik.

Okulumuz, uzaktan eğitim sürecinde Google altyapısına entegre olarak “Google Okulu” statüsü kazanmıştır. Uzaktan eğitim sürecimizde Classroom, Meet ve dünyanın kullandığı dijital araçları kullanarak tüm eğitim-öğretim çalışmalarımızı dünya standartlarında uygulamaya devam etmekteyiz.

Haziran 2020 itibariyle İSTEK Denizli Okulları, anaokulu ve ilkokulu, IBPYP Dünya Okulu olma yolunda ilk adımı başarıyla tamamlamış ve resmi aday okul statüsüne erişmiştir. Önümüzdeki dönemde de IBPYP OKULU akreditasyonunu tamamlayarak Denizli’deki ilk ve tek IB Okulu olacaktır.

Okulumuz, tüm kademelerde sosyal ve akademik çalışmaların yanı sıra yoğun yabancı dil programlarıyla da öğrencilerimizi gerek yurt içinde gerek yurt dışında dünyanın en seçkin okullarına ve hayata hazırlamaktadır. İSTEK Denizli Okulları, ülkemizdeki saygın okulların arasına girmesinin yanı sıra ilimizde de eğitime yön veren bir kurum olmanın gururunu yaşamaktadır.

İSTEK Denizli Okulları 2021 – 2022 erken kayıtlarından yararlanmak için aşağıdaki iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

İletişim Formu

Harita